Týdenní menu

 

Hotel Epopej                         29.10.- 2.11.

 

                                                                                                                                  

 

Pondělí:

Polévka:   Gulášová                   

1.  Vepř.pečeně,domácí zelí,houskový knedlík                                      72.-

2. Penne s kuř.masem v rajčatovo-bazalkové omáčce,sýr             72,-

 

    Moučník: Lívaneček s marmeládou,šlehačka                

 

Úterý:

Polévka:   Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

1. Kuřecí Flamendr v bramboráku                                                 72,-

2. Čočka na kyselo,uzenina,vejce,chléb                                               72,-

 

    Salát: Rajčatový          

 

Středa:

Polévka:   Česneková s opečeným chlebem

1. Vepř.steak na barevném pepři,pečené brambory                   72,-

2. Žebrácký kotlet,rýže                                                               72,-

 

    Salát: Míchaný zeleninový                         

 

Čtvrtek:

Polévka:   Minestronne (italská zeleninová s těstovinou)

1. Zeleninový salát s kuřecím masem,toast                                72,-

2. Vepřové na kmíně,těstoviny                                                   72,-

 

    Moučník: Ovocný koktejl                               

 

Pátek:

Polévka:  Hovězí vývar s masem a nudlemi

1. Kuřecí gordon,vařený brambor                                              72,-

2. Vepřový špíz,vařený brambor                                                72,-

 

    Salát: Zelný s koprem                 

 

 

Menu Vám rádi připravíme s sebou do speciálních obalů –bez polévky

               

      Na měsíc listopad                 -  Nový jídelní lístek

              připravujeme                     - MARTINSKÉ HODY

                                                                    - SLOVENSKOU KUCHYNI